Vacanta dupa costuri, nu invers

V-ati gandit vreodata sa va faceti vacanta in functie de costuri si nu sa va asumati costurile in functie de orasul pe care il alegeti? Cum ar fi sa va faceti un calendar cu orase de vizitat, si sa puteti vizita cate 3 in fiecare an cu o cheltuiala extrem de scazuta. Toate astea le puteti face intr-un mod foarte simplu. Va alegeti perioadele in care vreti sa plecati (sau macar va programati de la o plecare la alta perioada) si incepeti sa cautati preturile pentru bilete si hoteluri sau moteluri la preturi mici. Este indicat ca perioada de plecare sa fie intre 30 si 60 zile distanta de momentul in care cautati biletele, astfel ca veti gasi cele mai bune bilete low cost. Verificati cel putin 5-6 siteuri de bilete de zbor, pentru ca este foarte posibil sa gasiti oferte ale agentiilor.
Dupa ce gasiti bilete la preturi foarte scazute si va alegeti si hotelul, concentrati-va pe cautarea de locuri in care sa mergeti si ce vreti sa vizitati. Daca excursia este foarte scurta, city break de weekend, atunci este indicat sa cautati pe interenet informatii si recenzii despre cluburile in care vreti sa mergeti si de asemenea despre localurile in care va veti opri sa mancati. Este foarte important sa fie cat mai placut, mai ales ca perioada in care veti face toate acestea va fi foarte mica.

Pentru cei care sunt pasionati de sport, este foarte interesant sa aleaga o locatie in care echipa locala are un stadion frumos, o galerie interesanta sau in perioada respectiva se disputa in meci interesant, indiferent de sport. Spre exemplu daca mergeti la Londra, va puteti interesa de un meci pe unul din stadioanelor echipelor Chelsea, Tottenham sau Arsenal.

Pentru cei care vor doar sa se plimbe, sa calatoreasca si sa se odihneasca, este de preferat sa aleaga orasele linistite, eventual sa evite capitalele care sunt cele mai aglomerate si sa se orienteze catre orasele mai mici.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>