Uneori supunerea este primul pas catre preluarea controlului

Uneori supunerea este primul pas catre preluarea controlului

Diverse 0 Comment

Maya Banks stim cu totii ca si-a gastigat celebritatea odata cu publicarea seriilor de carti erotice si de suspans romantic. Uneori supunerea este primul pas catre preluarea controlului, acesta este titlul unei carti wow pe care am imprumutat-o de la colega mea de munca. In intriga acestei carti este vorba despre infatisarea suava a lui Faith Malone. Sub acest chip se ascunde o femeie care stie precis ce vrea: un barbat puternic, dispus sa ia totul fara sa ceara Рpentru ca ea este dornica sa ii ofere totul.
Intalnirea cu Gray Montgomery pare intamplatoare, insa politistul urmareste de fapt sa il gaseasca pe ucigasul partenerului sau. Indicile despre o posibila legatura intre criminal si Faith il fac sa se apropie de ea, ca sa ii intinda o capcana ucigasului. Fara sa vrea insa Gray este atras nebuneste de Faith care corespunde perfect dorintelor lui ascunse, dar ea nu pare deloc genul care ar permite unui barbat sa preia controlul total in relatia intima. Credeti ca o sa faca acest lucru??
In ochii lui Faith, Gray este partenerul puternic, dominant, de care are nevoie, insa el pare hotarat sa o tina la distanta. Prin urmare, Faith ia initiativa pentru a-i dovedii ca nu joaca un rol, ci vrea din tot sufletul sa se predea partenerului potrivit.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top