Unde putem petrece pastele in Bucuresti?

Se apropie un nou Paste si asa cum traditia o spune, trebuie sa ne strangem in familie si fie sa iesim la o masa undeva, fie sa ciocnim un ou acasa, sa mergem seara la biserica si sa ne uram toate cele specifice.
Anul acesta insa ma tot gandesc sa schimb un pic traditia, dar nu stiu totusi cum sa fac treaba asta si ce as putea sa fac, sa fie ceva mai diferit.
Primul pas diferit pe care sigur o sa-l fac este sa merg la o alta biserica. De fapt chiar ma gandeam sa incerc sa ajung la Manastirea de la Cernica, pentru ca as dori sa vad si altceva decat o biserica obisnuita, asa cum am facut pana acum. Stiu ca am mai incercat acum cativa ani, dar era blocat drumul spre Manastire la ora 11:30 seara cand ne-am hotarat noi, asa ca anul asta vom pleca ceva mai devreme si vom petrece mai mult timp pe acolo.

In afara de asta, trebuie sa ma gandesc unde putem iesi ceva mai pe seara. M-am gandit la un restaurant mai select, pentru ca as vrea sa fie ceva mai diferit decat de obicei. Si bugetul este ceva mai mare decat in anii anteriori, asa ca vreau sa simt pastele altfel.

Evident ca va exista si celebra masa in familie, cel mai probabil duminica,dar pentru ziua de sambata, pana sa plecam la Cernica, vreau sa ma rasfat un pic. Nu avem cum sa nu ciocnim niste oua, sa mancam un pic de drob si o felie de cozonac facut de mana numai cum ea stie.

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>