Trei idei de costume de baie in trend

Trei idei de costume de baie in trend

Beauty & Life 0 Comment

Mai sunt cateva zile si a venit si vara. Deja am vorbit si la locul de munca pentru a imi lua concediu. In aceasta vara vreau sa ajung in Grecia impreuna cu sotul meu si deja mi-am cumparat inca din iarna trei costume de baie. Propabil pana in luna august o sa imi tot cumpar.
Dinainte de deschiderea sezonului estival,am inceput cautarea celor mai hot costume de baie in tendinte. Gusturile fiecareia dintre noi sunt insa foarte diferite. Unele femei sunt atrase de eleganta si minimalism, altele sunt adeptele unui design deosebit, cu imprimeuri vii, iar altele prefera confortul si pun acoperirea defectelor pe primul loc. Eu mi-am ales deja cateva modele iesite din comun care se aliniaza tendintelor din vara acestui an. Primul costum este de baie si sa il folosesc doar atunci cand vreau sa inot.
In ceea ce priveste designul acestora, am ales piese care sa imi permita sa imi pun in valoare calitatile. De exemplu, costumeul de baie intreg inspirat din moda anilor ’80-’90 cu taieturi trendy si indraznete care imi pun in valoare feminitatea l-am ales mai mult pentru a face poze, iar costumul din doua bugati l-am ales pentru a face plaja.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top