Tendinte de colorare a parului

Am vazut la televizor o noua si inedita tendinta in colorarea parului. Pot spune ca este una foarte indrazneata si, cu siguranta, u greu de acceptat de cele mai multe persoane precum: sot, iubit, parinti, chiar si jobul poate fi un factor important in alegerea unei astfel de culori a parului. Parul cu radacini vopsite in curcubeu pare, mai degraba, un curcubeu iesit dupa fiecare ploaie.
Pentru ca vara aceasta se poarta culorile tari, atat in machiaj cat si in vestimentatie, si vedetele precum Andreea Balan, Delia, Sore, Elena de la Mandinga deja au adaptat acest stil.
Daca este o fire mai indrazneata sau mai rebela si mereu esti in pas cu tendintele in colorarea parului, ma ve icontrazice, spunand ca moda radacinilor multicolore a aparut inca de acum cateva luni. Trebuie sa recunosc ca ai dreptate, numai ca acum este vorba despre o metoda total noua de vopsire a parului care nu mai presupune o decolorare brusca a culorii pe lungimea firului de par. Acum curcubeul de culori este intins pe toata lungimea firului de par. Suvitele sunt mult mai subtiri facute si mai ascunse, astfel se permite pastrarea, intr-o orarecare masura a stilului clasic, suvitele fiind dezvaluite numai atunci cand parul flutura in bataia vantului sau daca vopseaua este aplicata pe o suprafata mai mare de par. Totul depinde de alegerea pe care o facem.

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>