Sa vizitam Sibiul, zic

Foarte multi dintre noi se gandesc la o calatorie peste hotare. Ne gandim mereu sa vizitam Parisul, Londra, Copenhaga sau alte orase ale tarilor europene. Ne-am gandit totusi vreodata sa vizitam si orasele din Romania? Ce ziceti de Sibiu? Din punctul nostru de vedere, Sibiul este cu adevarat un oras care merita vizitat. Denumit capitala culturii din Romania, orasul are foarte multe lucruri de oferit turistilor si este din ce in ce mai vizitat de catre straini.
Daca ne intereseaza preturile de cazare, trebuie sa aflam ca acestea incep de la aproximativ 17 euro pe noapte si se poate ridica si la peset 100 de euro la hoteluri de 4 sau 5 stele.
Printre cele mai importante obiective turistice din Sibiu regasim Teatrul Național Radu Stanca care este primul teatru deschis publicului larg din Transilvania, Piata Unirii situata in Orasul de Sus la 400 de metri altitudine sau Zidurile Cetatii ce au servit ca zid de aparare a orasului in trecut.
Mai sunt si alte locuri de vizitat, sunt si restaurante cu specific, ce iti ofera o masa foarte bine structurata, totusi trebuie sa-ti programezi un weekend pentru a vizita orasul Sibiu.

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>