O ventuza masaj de silicon aduce relaxare totala corpului tau

Ce minuni poti face acasa, atunci cand dispui de cele necesare pentru un masaj excelent, asta cu siguranta trebuie sa va povestesc, pentru ca este formidabil. S-a intamplat in weekendul trecut, atunci cand am decis impreuna cu al meu sa facem o investitie in niste ventuze de masaj din silicon. Le vazusem intr-un film pe care l-am urmarit cu 2 zile in urma si am zis sa cautam si noi pe net, poate se gasesc si pe la vanzatorii locali. De fapt nu ne faceam griji ca nu o sa gasim, doar ca nu eram siguri cum trebuie sa cautam. Am incercat mai multe variante, reusind in cele din urma printr-o cautare de ventuza masaj silicon sa ajungem acolo unde ne doream. Pretul, unul chiar haios de acceptabil, probabil ne asteptam la ceva mai mult. Calitatea ventuzei din silicon pentru masaj destul de buna, trebuie sa recunosc ca era de fapt neasteptat de buna. Toate bune si frumoase, ramanea doar sa le si probam, ceea ce am facut impreuna weekendul trecut.

Am improvizat o masa de masaj pe canapeaua din living si am facut pe rand, cate 30 de minute fiecare. Binenteles ca nu aveam nici unul prea mare experienta, dar ne-am documentat de pe Youtube despre modul in care se aplica o ventuza de masaj din silicon.

Ce minuni face o ventuza masaj din silicon

Fiecare ventuza pe care am folosit-o ne-a ajutat sa ajungem intr-un punct pe care ni l-am propus inca dinainte de masaj si anume la relaxare. Nu stiu daca ii pot spune o relaxare totala, dar a fost o experienta pe cinste si pe care o vom reface cat de curand cu siguranta. Pot spune chiar ca devenim din ce in ce mai buni la asta, avansand in cunostinte si documentandu-ne destul de mult, pentru a face totul ca la carte.

Relaxare totala, asta poate fi descrierea generala pe care am simtit-o imediat dupa acest masaj cu ventuze de silicon. Nimic nu a fost mai relaxant tot weekendul, desi am iesit si la o bere, am fost si prin parc putin si ne-am relaxat in ultima zi de weekend si cu 2 filme foarte bune, pe care le asteptam de ceva timp.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>