Insula Sf. Lucia perfecta pentru luna de miere

Insula Sf. Lucia face parte din insulele Caraibe si este cea mai cunoscuta insula ca fiind o evadare romantică, dar poate oferi, de asemenea,relxare pentru familie sau pentru un grup de prieteni. Cine nu iubește o insulă tropicală cu plaje lungi cu nisip, și împrejurimi frumoase, naturale? Aceasta este situata la jumătatea distanței de lanțul de Est Caraibe, între Martinica și Sf. Vincent. Există păsări frumoase pe întreaga insulă și livezi pline de banane, nuci de cocos, mango, papaya și copaci. Insula este cunoscuta ca fiind cea mai tare în unele scufundări de clasă mondială, plaje cu nisip alb și de cristal albastru, iar acest loc este paradisul pe pământ.

Image result for sf lucia insula din caraibe
Scuba Diving – St. Lucia este un loc minunat pentru a explora oceanul. Apele sale clare ne ofera o gamă largă de creaturi marine pentru a incerca o experiență relaxantă și unica, pe care veți dori să o faceti din nou și din nou.

Image result for Scuba Diving

Trebuie neaparat sa mergeti la Barre de L’isle Forest Trail ce include o urcare spre varful Morne la Combe , care nu este pentru cei slabi de inimă. Traseul durează aproximativ trei ore. Uniunea Natura Trail este pentru cei care doresc să se ridice aproape de natura si de a invata despre diferitele specii și animale sălbatice exotice care cresc și trăiesc aici.

Image result for Barre de L'isle Forest Trail

Observarea păsărilor – Sf . Lucia oferă multe oportunități la fața locului, păsări frumoase. La Bois D’Orange putem vedea o mlaștină, pădurea tropicală, și Boriel Balta sunt cele mai bune locuri pentru a merge sa observam diferite specii de pasari locale pe care nu le veti mai vedea niciodata in niciun loc.
Castries – este capitala insulei, și împătimiții de istorie se vor bucura de catedrala.

Image result for La Bois D'Orange caraibe

Piață săptămânală din Castries – Aceasta este o mare piață în cazul în care vânzătorii sunt mai mult decât fericiți si au o mulțime de lucruri interesante pentru a privi și aca doriti să cumparati, inclusiv coșuri, statui din mahon și boluri,suveniruri.

Image result for Gros Islet

Gros Islet – Aceste nopți de divertisment săptămânale în satul Gros Islet sunt special organizate in fiecare vineri seara pentru localnici și vizitatori Nu există muzică de stradă și vânzătorii care vand produse alimentare locale, băuturi și o atmosferă de carnaval generală, care pune toată lumea într-o stare de spirit buna. Alte activități de pe insulă includ pescuitul la mare adâncime, schi nautic, windsurfing, golf, tenis și călărie.

Pigeon Island – Pigeon Island, o mică insulă situată pe coasta de vest, este un parc natural.

Image result for Pigeon Island

Pitons – The Pitons sunt doi vulcani acum latenti, Gros si Petit Piton. Ia-un tur cu ghid pentru ei și admirați priveliștea de sus.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>