Informatii despre metodele contraceptive

Informatii despre metodele contraceptive

Personal Care & Beauty 0 Comment

Unde pot obține metode contraceptive?” “Ce metodă de contracepție mi se potrivește?” “Sunt sub 16 ani – Pot să iau măsuri contraceptive?”
Orice întrebări aveți despre obținerea și utilizarea contracepției, acest articol va poate ajuta. Acesta își propune să ofere informații practice tuturor celor care vor să știe mai multe despre contracepție, inclusiv adolescenții; femei în 20 de ani, 30 de ani si 40 de ani; și orice persoană cu o întrebare cu privire la metoda pe care o folosesc sau se gândesc la utilizarea.
Puteți afla despre metode care sunt disponibile pe piata, impreuna, si care sunt cele mai sigure, sanatoase si bune pentru voi.
Există mai multe lucruri la care trebuie să vă gânditi înainte de a vă decide să faceti sex, inclusiv dacă acesta este persoana potrivită, momentul potrivit în viața ta, și modul în care te vei simți dacă relația se rupe. Dacă decideți să faci sex, cu siguranta ai nevoie să te gândeasti la modul în care să previ o sarcina nedorita și cum să vă protejați de o infecție cu transmitere sexuală (ITS).
Cu ajutorul a două tipuri de metode contraceptive, cum ar fi pilula si prezervativele, cresc protectia atat impotriva sarcinii si ITS. Dacă aveți o relație sexuală cu un bărbat, este bine să știti totul despre diferitele tipuri de contraceptie de sex feminin si masculin. Impreuna, tu si partenerul tau ar trebui sa luati cea mai bună alegere pentru voi doi.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top