Fetelor le plac barbatii umflati

Cred ca e o frenezie in randul barbatilor sa se umfle cu tot ce prind, asa cum s-a creeat un haos la pustoaice sa aiba buze cat mai evidentiate, mai umflate si mai rosii. De fapt, este un concurs care duce la o potrivire intre cele doua categorii.
Femeile cu buzele umflate, cu silicoane in toate partile corpului si cu sprancenele tatuate, ajung langa barbatii umflati cu pompa, plini de steroizi si de alte substante nebunesti, care distrug pe interior, dar care in exterior cresc sansele de a “agata”.

Sunt de acord sa tii la imaginea ta, sa mergi constant la coafor, sa-ti pui niste unghiute false si sa mergi sa te pensezi. Nu sunt de acord cu fetele care au mustata mai mare decat partenerul si care nu se ingrijesc, dar de aici pana la papusile care devin artificial mai “simpatice” si care reusesc sa atraga doar “baietasii de cartier”, este cale lunga.

Dupa cum va spuneam, imi plac si mie barbatii care merg la sala, care arata bine si a caror patratele te fac sa palesti, dar ma refer la cele care au in spate o munca destul de intensa si constanta. Daca bagi in tine steroizi injectabili sau pilule magice ce iti omoara ficatul, nu este deloc mai atragator, sau esti doar pe moment. In secunda 2 dupa ce ai renuntat la sala, incepi sa te desumfli, sa faci burta si sa devii un barbat urat si neatractiv, iar toata munca pe care ai evitat-o se rasfrange asupra organismului.

E ca atunci cand vrei sa traiesti din bani castigati la loto sau la cine stie ce alte jocuri de noroc. Pana nu iti iei un job full time, in care sa investesti timp si resurse, nu vei reusi sa castigi bine. E doar o pacaleala si nu aduce nimic bun.

In concluzie, nu inteleg deloc de ce anumite fete nu stiu unde este limita, asa cum anumiti barbati nu vor sa arate doar un pic bine si exagereaza la maxim cu pastilele magice.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>