Exercitii pentru un corp suplu

Eviti sa te privesti in oglinda cand esti dezbracata? Astazi iti voi recomanda un plan de exercitii de numai o saptamana, unde vei observa la final un corp frumos, tonifiat, si sunt sigura ca iti vei recapata increderea in tine mult mai repede.
Eu eam ajuns intr-o perioada in care m-am saturat sa ma schimb repede de haine ca sa evit sa ma privesc in oglinda! Nu ma simt chiar foarte bine in pielea mea, cu toate ca mereu mi-am dorit sa arat mai bine. In cele din urma am considerat ca este timpul sa fac anumite schimbari incepand chiar de acum o luna, astfel incat sa arat mai bine dezbracata.Odata ce am inceput sa imi lucrez corpul, am inceput sa fiu atenta la ce produse alimnetare cumpar si totodata am inceput sa mananc si sa gatesc sanatos. Primele semne le-am putut observa dupa numai 7 zile, fara exagerare am inceput sa arat mai bine, Si sa fiu mai increzatoare in mine.
Nu m-am dus la o sala de sport, ci am inventat anumite exercitii care se pare ca au dat si rezultat.
In Ziua 1 am facut exercitii fizice pe tocuri; in cea de-a doua zi mi-am tonifiat posteriorul, in ziua a treia am avut grija de abdomen, iar in restul zilelor am alergat in parc si am sarit coarda.

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>