Dr.Oz in Romania

Dr.Oz in Romania

Diverse 0 Comment

Probabil ca ati tot auzit ca o sa ajunga in tara celebrul doctor Oz.
Mai sunt doar opt zile ce ne despart de intalnirea cu cel mai celebru doctor din lume – Dr. Mehmet Cengiz Oz. Acesta va ajunge pentru prima data la noi in tara, pentru a sustine conferinta: „Take your life to the next level”.
Multe voci considera ca aceasta conferinta medicala va fi in topul anului 2016. Dr. Oz o va sustine pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Are loc la data de 26 mai 2016, incepand cu ora 10:30. Pentru a putea ajunge in sala, accesul se va face incepand cu ora 9:30, astfel in cat se va evita aglomeratia in ngasirea locurilor.
Suntsigura ca Dr. Oz, asteapta cu mare entuziasm sa cunoasca publicul roman, si chiar o sa ii placa la noi in tara.
Ca si subiecte de dezbatere va avea: Health & Lifestyle si cu siguranta ne va oferi numeroase sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Conferinta va fi moderata de unul dintre cei mai cunoscuti strategisti si traineri romani – Dragos Bucurenci. Pe tot parcursul acesteia, spectatorii vor avea ocazia de a asculta si discursurile unor doctori specialisti romani de exceptie, dintre care ii mentionam pe Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferentiar Universitar, Doctor nutritionist).
Ultimele bilete la conferinta sustinuta de Dr. Oz sunt acum la pret promotional si pot fi cumparate de pe internet sau direct de la sala Polivalenta.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top