Discutii despre caderea parului

Nu stiu cate dintre voi si-au facut pana acum griji despre firele de par care raman pe perie in fiecare dimineata si despre modul in care acest lucru trebuie oprit, dar dupa o discutie cu amicele, binenteles in weekend la o iesire destul de linistita, am inceput sa ma gandesc si eu din ce in ce mai serios la acest lucru. Problema nu ar fi ca raman cateva fire de par pe perie dimineata ci aceea ca raman din ce in ce mai multe. Daca pana acum nu m-am ingrijorat prea tare, cred ca acum o sa incep sa o fac, mai ales ca am o prietena ce are probleme destul de mari cu caderea parului si nu reuseste deloc sa o combata.

Sincera sa fiu, desi ne-a povestit destul de multe lucruri in acest weekend, nu stiu daca nu e doar o problema destul de rar intalnita la ea, pentru ca toate celelalte fete au doar probleme obisnuite. Ne-a povestit ca de ceva zile a inceput un tratament pentru femei, menit sa ii rezolve aceasta problema pe care o are de cand o cunoastem noi (adica mai bine de 10 ani). Ma intreb de ce a asteptat pana acum, dar cu siguranta ne va povesti intr-o etapa viitoare, mai ales ca va citi articolul.

Cred ca e foarte important si modul in care ne purtam cu parul nostru. Eu recunosc ca nu il indes de fixativ, gel sau spuma prea tare. Ma dau doar ocazional, atunci cand urmeaza sa am un eveniment ceva mai important sau ceva de gen. Cand ies cu fetele in oras sau cu al meu printr-o cafenea nu prea ma ating de par.

Fiecare face ce vrea cu parul ei, dar eu sunt sigur ca modul in care ai grija de el inca de pe la 15 ani, se reflecta in calitatea acestuia si la 30. La voi cum e?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>