De ce sa mergem in IBIZA?

Cu toate că este renumită pentru că are unele dintre cele mai bune cluburi de noapte din lume, insula are, de asemenea, o zonă de coastă absolut frumosa, cu zeci de golfuri mici care asteapta sa le descoperi, să nu mai vorbim de unele dintre cele mai elegante hoteluri din Marea Mediterană. Daca explorati în anotimpuri precum toamna și iarna, veți obține mult mai mult de o idee de viata reala in Ibiza, mai ales dacă aveti posibilitatea de a patrunde în istoria bogată a insulei .

Imagini pentru ibitza beach
În afara de lunile cele mai fierbinti din iulie și august, celelalte luni ale anului sunt bune pentru o vacanța cu diverse activitati, fie ușor sau mai provocator, puteti practica o multime de lucruri noi, sa va puteti arata interesat de plante sau păsări.
Cand sa mergem?
Cu toate că sezonul predominat este mai- august, în octombrie, insulele sunt frumoase, iar primăvara este absolut superb, când floarea de migdala este afară.
Unde să mergem?

Imagini pentru ibitza beach

Timp de o săptămână o sa aveti parte de petreceri absolut uimitoare, sau puteti sa stați în stațiunile pline de viață Playa d’en Bossa sau San Antonio. Santa Eulalia este cu o multime de baruri și restaurante la malul mării și magazine bune. Pentru un fix cultural, explora dealul, Dalt Vila din orașul Ibiza, apoi va puteti oprii într-una din cafenelele de pe trotuar pentru a absorbi atmosfera minunata. Atât litoralul cat și zona rurala sunt frumoase primăvara și toamna, atunci s-ar putea sa vedeti un peisaj de vis si sa aveti o vacanță superba si va recomand sa vizitati orasul cu ajutorul unei biciclete.

Imagini pentru ibitza beach

Ca si informatie utilia trebuie sa stiti ca de-a lungul Spaniei, prefixele locale trebuie să fie utilizate la efectuarea de apeluri telefonice. Trebuie să-formați prefixul 971 oriunde vă aflați în insule.

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>