Cum sa arati de milioane?

Cum sa arati de milioane?

Beauty & Life 0 Comment

Trebuie sa va recunosc ca ideea topicului am preluat-o dintr-o carte care se numeste “Cum sa arati de milioane”. Mi s-a parut ca este foarte interesant subiectul asa ca m-am gandit sa-l vorbim impreuna. As vrea sa stiu ce ati folosit si v-a placut in mod special? O sa incerc sa fac un top al celor mai bune cinci produse cosmetice pe care le folosesc in prezent.

  1. Lipossoluction de la L’OREAL. Este un gel anticelulitic care a avut rezultatele asteptate de mine dupa doar o luna de folosire zilnica a produsului. Pur si simplu a disparut “coaja de portocala”asa cum este denumita in popor. Este singurul gel care si-a aratat eficienta cu rapiditate.
  2. Rimelul de la VICHY. Or fi altele si mai bune, dar oricum din ce am folosit pana acum (si au fost multe) asta ocupa locul I.
  3. Pudra compacta (care este o combinatie intre fond de ten & pudra) de la Yves Roche. Acopera bine, nu apare ca o masca pe fata. Mie mi-a placut mult.
  4. Ojele de la FARMEC. Nu mi-a rezistat niciodata oja pe unghii mai mult de 3 zile , pana sa descopar ojele astea. Sunt chiar bune.
  5. Creioanele pentru ochi de la MASCARA, cele cu doua capete. Sunt foarte bune. Chiar neasteptat de bune pentru mine.
  6. Rujurilede la LUX. Am unul roz pal discret si unul rosu.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top