Cum iti alegi un film bun

In toti acesti ani in care pot spune ca am vazut cateva sute bune de filme, poate chiar bat undeva spre o mie de filme in ultimii 6-7 ani, am reusit sa vad cam tot ce e bun in acest domeniu si sa pierd cam vrem 1500 de ore, vizionand filme. Nu stiu daca sunt singura nebuna care a facut asta, dar pot sa zic ca am reusit dupa atata timp sa-mi fac si un mod de a alege filmele, pe care o sa-l dezvalui si voua, celor care va uitati ceva mai rar la filme. In functie de modul in care vedeti filmele si aici ma refer la cinema sau online pe siteuri gen solar movie, exista criterii diferite de alegere.

Pentru filmele de la cinema, care sunt noi aparute si despre care inca nu aveti prea multe feedback-uri, faceti o lista cu genurile care va atrag cel mai mult, apoi, in functie de stare si companie, faceti un top 3 filme, dupa trailler si actori. Dupa ce epuizati acest top 3 filme, repetati procesul si includeti filmele care au aparut noi, excluzandu-le binenteles pe cele care le-ati vazut deja. Faceti pauza de macar 3 zile intre iesirile la cinema, altfel riscati sa nu mai aveti ce sa vedeti, pentru ca o sa va dati seama ca le-ati vazut pe toate cele care ruleaza.

Daca va uitati la filme de acasa, primul pas este binenteles clasamentul genurilor. Apoi pe IMDB faceti o lista cu filmele din ultimii 3 ani pe genul ales. Deschideti voi frumusel Youtube si incepeti sa vedeti traillerele si sa le acordati note. Apoi faceti un clasament cu primele 10 filme si va apucati sa le vizionati. Aveti grija sa le gasiti obilgatoriu in varianta HD, altfel filmele isi vor pierde extrem de mult din valoare. Dupa ce le epuizati, incercati un alt gen la care veti proceda la fel. Dupa ce ati vazut top 10 filme in ultimii 3 ani pe genurile alese, extidenti cautarile cu 3 ani mai mult, excluzand ce ati vizionat deja.

Si tot asa pana… va gasiti o alta activitate mai interesanta.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>