Copii imbracati la moda

Nu stiu cum va simtiti voi, dar stiu sigur ca atunci cand ai un copil, iti doresti tot ce e mai frumos pentru acesta. Vrei ca el sa fie la moda, sa fie imbracat mai diferit decat toti ceilalti copii, daca se poate sa fie cel mai apreciat si eventual sa te intrebe mamicile de unde i-ai cumparat oricare din elementele sale vestimentare. Acesta pare sa fie modul cel mai corect prin care o mamica se mandreste, intre celelalte mamici, cu al sau copil.

Asta se regaseste, din cate se pare, in fiecare din parcurile bucurestene, acolo unde vedem in fiecare zi copii imbracati modern, de multe ori mult mai bine decat parintii de langa ei. Chiar daca pare de inteles, pentru ca trebuie sa faci orice sacrificiu pentru copilul tau, eu cred ca cel mai indicat ar fi sa existe un echilibru intre copil si parinte. Daca acesta este imbracat foarte modern, atunci si parintele ar trebuie sa poarte haine de apropiata valoare vestimentara si tipar.

Daca pentru copil sunt cumparate hainute obisnuite, care nu ies cu nimic in evidenta dar sunt decente, atunci si parintele poate sa se imbrace ceva mai lejer, nu foarte simandicos si extrem.

Am fost acum 4 zile in parc si a fost destul de frig, dupa o perioada foarte calduroasa. Daca in timpul verii nu ies prea mult in evidenta copii, prin vestimentatiile simple pe care acestia le au, aici ma refer la maietute, tricouri simple si o pereche de pantalonasi, cum se apropie frigul apar si elementele vestimentare. Toate genurile de bluze si pulovere, pantaloni cu talie joasa sau inalta si adidasi de la firme cunoscute isi fac loc in vestimentatia de parc.

Indiferent de ce va urma in acest sezon, trebuie sa recunosc ca am inceput sa ma uit tot mai mult dupa haine de copil si chiar ma regasesc in gandurile parintilor care iau astfel de haine, pentru ca si eu ma uitam sa fie cat mai dragute, cat mai colorate si sa se asorteze cat mai bine, desi inca nu am statul de mamica.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>