Concediu cu familia in Amsterdam

Capitala Olandei, Amsterdam, este renumit pentru magazinele sale de cafea, lumini de culoare roșie, și canale. Fondată în 1275 (se presupune de doi pescar și câinele lor), orașul a crescut în importanță și bogăție de-a lungul secolelor, sub formă de colonii olandeze ce au fost înființate în întreaga lume.

Imagini pentru amsterdam

Capitala Olandei, Amsterdam, este renumit pentru magazinele sale de cafea, lumini de culoare roșie, și canale. Fondată în 1275 (se presupune de doi pescar și câinele lor), orașul a crescut în importanță și bogăție de-a lungul secolelor, sub formă de colonii olandeze ce au fost înființate în întreaga lume. Orașul are muzee uimitoare, arta, parcuri frumoase, și cafenele minunate. Acest oras este de departe unul dintre cele mai frumoase din lume.
Trebuie sa admirăm arta la Muzeul Van Gogh

Imagini pentru Muzeul Van Gogh amsterdam

– Acest muzeu il recomand în cazul în care puteți vedea sute de picturi Van Gogh, printre care celebrele floarea – soarelui, precum și picturi ale altor pictori celebrii. Am fost aici atât de multe ori și vă pot spune niciodată nu devine plictisitor dacă sunteți pasionati de arta.
Educați-vă la Muzeul de Istorie din Amsterdam

Imagini pentru Muzeul de Istorie din Amsterdam

– Deși nu este tocmai vizitat intens acest muzeu vede în mod surprinzător puțini turiști în comparație cu alte muzee din oraș, dar face o treabă excelentă de a spune istoria orașului.
Situat în apropiere de Waterlooplein, Muzeul de Istorie Evreiesc are o secțiune excelenta pentru primul război mondial , Holocaustul, și modul în care olandezii tratau cu vina deportarile în masă după război. Este o mică secțiune într-un muzeu mare, care este dedicat evreilor din oraș.

Imagini pentru Muzeul de Istorie Evreiesc din Amsterdam
Du-te la la Muzeul Tulip – situat într-o cameră în interiorul unui magazin de lalea, acest loc mic face o treabă interesantă de a spune istoria de lalele din Olanda; este cel mai mic muzeu din orași, iar intrarea costa doar 5 euro.
Pierde-te în Jordaan – Sunt mereu uimita de cât de puțini turiști vizitează acest domeniu , deoarece este chiar lângă centrul orașului. Acest fost district pentru clasa muncitoare este acum un labirint de cafenele la modă, cu mici magazine și restaurante. In timpul verii, acesta este un loc popular pentru localnici care doresc să mănânce.

Imagini pentru amsterdam

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>