Cel mai reusit si mai durabil blond

Cel mai reusit si mai durabil blond

Diverse 0 Comment

Blondul de culoarea untului sau blondul de bebelus pe care il vezi la vedete precum Gwyneth, Blake Lively si Kate Hudson o sa te coste. Pentru a obtine acest efect superdeschis va trebui sa iti deschizi baza parului pana la un blond deschis (mai auriu daca iti doresti un look precum cel al lui Gwyneth/Blake sau mai spre platina, daca iti doresti blondul lui Kate), apoi sa ceri sa ti se faca suvite mai deschise peste parul proaspat decolorat pentru a-l face si mai deschis si pentru a-i adauga o santeiere multidimensionala.

download (6)

Acestea vor fi doua procese separate si vei plati pentru fiecare. Iar daca parul tau este inchis la culoare si nu se poate deschide din prima, va trebui sa treci de doua ori prin etapa de deschidere si sa platesti de doua ori pentru ea, pe langa realizarea suvitelor. Asa ca renunta la acest look daca nu ai un par brunet spre saten care poate deveni blond dintr-un singur pas, doar daca nu cumva iti face placere sa iti epuizezi cardul de credit, fiindca acestea vor fi conditiile pentru a-l intretine…o data la doua sapatamani. Plus, din cauza ca va fi atat de departe de aspectul tau natural, va fi scump, dar nu va arata de milioane. Poti sa faci blondul mai putin costisitor. Iata cateva solutii pentru a scoate la capat fara sa ajungi la faliment.

blonde_curly_hairstyles_1
Nu trebuie sa-ti faci suvite la fiecare vizita la salon. Daca ai un blond foarte deschis, obtinut in doua etape, sau cu care vrei sa acoperi parul carunt, intretinerea radacinilor prin procesul de deshidratare a bazei o data la doua sau la trei saptamani iti poate permite sa raresti vizitele mai scumpe pentru realizarea suvitelor pana la o data la trei sau patru sesiuni de vopsire (ceea in inseamna o data la noua pana la douasprezece saptamani). Oricum, nu va fi ieftin, dar te va costa cu mult mai putin decat pe Blake si pe Gwynteh.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top