Ce perie rotativa sa-mi aleg

Nu stiu cum se intampla in cazul vostru fetelor, dar eu daca nu am o perie rotativa, e o adevarata problema atunci cand vreau sa-mi aranjez parul.Pe langa faptul ca nu reusesc deloc sa-mi gasesc o forma fara sa utilizez o perie rotativa, parca sunt total lipsita de idei si nu am nici o directie cu el. Am incercat de cateva ori sa merg cu el prins, dar nu-mi place deloc si parca nu imi da plusul de feminitate de care am nevoie in fiecare zi.

Lasand un pic palavrageala la o parte, ieri m-am decis sa-mi aleg o noua perie rotativa, una mai buna si care sa-mi satisfaca toate doleantele. Nu ca cea veche nu ar mai fi buna, dar orice lucru trebuie schimbat la un momendat, mai ales ca peria rotativa pe care o am in acest moment implineste aproape trei ani.
Toate bune si frumoase, m-am apucat sa caut, am gasit diferite articole despre perii rotative, unele chiar destul de bune si din care am reusit sa ma inspir destul de mult. Per total trebuie sa recunosc ca am reusit sa-mi fac chiar un top al celor mai bune 3 perii pe care as vrea sa le iau.

Pai hai sa va deslusesc si voua ce perii rotative mi-am ales pentru clasamentul meu personal.
Prima optiune este perie rotativa Rowenta CF9232 si trebuie sa recunosc ca m-am inspirat din articolul de pe http://besty.ro, de unde am obtinut cele mai bine structurate informatii. In functie de locul din care ma gandesc sa o iau si cel mai probabil o sa fie eMAG, dat fiind ca marea majoritate a cumparaturilor in materie de electrocasnice sau electronice o fac de acolo, am vazut ca au si o reducere de 20%, ceea ce nu suna rau deloc.

A doua in asa zisul meu clasament se afla peria rotativa Bosch ProSalon ActiveCurl Creator PHA7371, tot de pe eMAG inspirata. Este un pic mai scumpa decat primul model si este destul de asemanatoare ca functii, poate doar faptul ca este Bosch, un brand foarte cunoscut si foarte apreciat in tot ce inseamna electronice si electrocasnice, ar fi un plus.

Pe locul trei se afla un model ceva mai ieftin, de doar 700W, mai exact modelul perie rotativa Rowenta Brush Activ’ for Elite CF9032. Aceasta e ceva mai slabuta din punct de vedere al functiilor, dar este mai accesibila la pret si are si un discount de 35%, astazi cand scriu eu articolul (sa nu ma injurati daca peste o luna nu-l mai are ^^).

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>