Ce filme cauta lumea online

Zilele trecute am avut o curiozitate, care e ceva mai veche, dar pe care abia acum am reusit sa o pun in practica. Eram curioasa ce filme mai cauta lumea pe internet, atat la nivel locat cat si la nivel global. Binenteles ca cele mai cautate filme sunt cele care ruleaza pe la cinema-uri si care sunt si foarte bine mediatizate. Dar curiozitatea mea era legata mai mult de filmele care nu mai sunt acum pe marile ecrane, serialele care nu ruleaza acum in prime time pe la posturile TV super cunoscute si filmele care au scris istorie in lumea cinematografiei.

Am facut destul de multe sapaturi in acest sens, am vazut si ceva rezultate, dar nu pot sa zic ca m-am lamurit si ca as putea face un clasament in acest sens. Poate doar cu filmele anului 2016, acolo unde am foarte multe statistici, dar la nivel local chiar a fost destul de greu sa obtin informatii pretioase.

Pe segmetul de seriale, m-am plimbat destul de mult, cautand tv series, aici reusind sa fac un top 3 cele mai cautate seriale. Sunt bucuroasa ca Supernatural, un serial pe care l-am urmarit cu sufletul la gura tot timpul, se afla in topul celor de la IMDB, cel mai important site de informatii din lumea cinematografiei.

Una peste alta, am facut aceste cautari, nu pentru a le relata aici, ci pentru a stii daca am ratat ceva din cele mai bune filme a ultimilor 10 ani.

Cred ca despre acest subiect ar fi de discutat o gramada, atat in grupurile de prieteni cu care ma vad ocazional, cat si pe internet pe diferite siteuri si bloguri sau chiar forumuri. Totusi nu o sa fac un subiect national, doar pentru ca nu am timp de asta si prefer sa urmaresc filmele care le-am pierdut, decat sa stau sa discut despre cele care le-am vazut deja.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>