Ce cumparam dintr-un sex shop

O intrebare de care nu reusesc deloc sa scap in ultimile zile, mai ales ca m-am lovit de mai multe ori de ea si anume ce poti sa cumperi dintr-un sex shop. Pai raspunsul e unul la fel de interesant precum multe altele din aceeasi nisa. In primul rand conteaza foarte mult ce ne intereseaza, cu cine vom folosi ceea ce ne intereseaza si binenteles daca e doar o experienta sau face parte din viata noastra de zi cu zi. Sa nu fim carcatosi, nu trebuie sa ne gandim la a face parte din viata noastra de zi cu zi un vibrator spre exemplu. Sunt o multime de lucruri interesante pe care le poti folosi in cuplu la un astfel de magazin si acum nu o sa ma apuc sa le insir, dau doar un exemplu, costumele cu roluri.

Ce? Sa nu-mi ziceti ca voi nu ati jucat niciodata roluri si ca nu va imaginati cum ar fi sa te aresteze o politista perversa, care sa iti puna catusele si care sa iti danseze lasciv in poala. Nu e deloc ceva de care ar trebui sa ne fie rusine si pentru ca suntem tineri, consider ca ar trebui sa fim cat mai deschisi sa incercam tot felul de jocuri erotice alaturi de partenerul nostru, pentru a mentine vie acea flacara sexuala care trece in timp, daca totul e la fel de monoton de fiecare data. Scapati de vibratoare si incitati-va partenerul.

Sa va povestesc cum am pregatit eu ca la carte o noate romantica, cu un vin select, o lenjerie foarte atragatoare si foarte incitanta, lumanarele parfumate si un ulei de masaj cu afrodisiatic, de ne simteam amandoi ca la prima experineta. Am pregatit fiecare mic detaliu, astfel incat totul sa iasa perfect. Si a iesit. Rezultatele au fost cele asteptate si al meu mereu isi aminteste de ce am facut eu pentru el.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>