Care sunt riscurile de body piercing?

Riscurile cele mai grave sunt infecții, reacții alergice, sangerare si deteriorarea nervilor sau a dinților. Infecțiile pot fi cauzate de hepatita, HIV, tetanos, bacterii si drojdii. În cazul în care perforatorul spală / mâinile sale și folosește mănuși și echipament steril si ai grija de piercing, riscul de infecție este redus (dar poate apărea în continuare).

dddd
• Aveți posibilitatea să obțineți și/sau răspândirea unei infecții grave (inclusiv hepatita B sau C, HIV ), precum și a altor infecții în cazul în care echipamentul de piercing nu a fost corect sterilizate.
• Infectii cauzate de bacterii ce intra in puncția piercing-ului se poate întâmpla mai târziu, chiar și după ce piercing-ul a fost vindecat.
• În cazul în care studioul folosește un piercing “arma” pentru a face piercing-uri, renuntati! pistoale pentru piercing nu pot fi sterilizate și nu ar trebui să fie utilizate pentru body piercing.

images

O alta cauza a problemelor de piercing este utilizarea greșita a diferitelor bijuterii. În cazul în care bijuteria este prea mare, se poate reduce alimentarea cu sange a tesutului, care provoaca umflarea si durere. În cazul în care bijuteria este fie prea subțire sau prea grea, sau dacă sunteți alergic la metal, corpul tau poate respinge bijuteria.
Riscuri:
• infecție bacteriană;
• Reacții alergice (la anumite tipuri de bijuterii);
• Deteriorarea nervilor (de exemplu, puteți pierde senzație la zona care devine străpunsa);
• Cheloizi;
• daune dentare (umflarea și infecții ale limbii, cioplit / dinți rupte, traume gingivale, sufocare pe bijuterii în vrac);
• Unii oameni care nu s-au uitat la argumente pro și contra cu privire la obținerea unui piercing poate regreta decizia lor. Ar trebui să nu simți presat în obținerea unui piercing.

piercing-300x225
Este timpul de vindecare acelasi pentru toate părțile corpului?
Timpul de vindecare este diferit în funcție de partea corpului care te-ai străpuns. Unele parti sunt mai susceptibile de a fi infectate sau au probleme. Piercing-urile de pe lobul urechii , de obicei , ia aproximativ 6-8 săptămâni pentru a se vindeca. Cu toate acestea, piercing-urile de pe partea laterală a urechii (cartilaj) poate dura de la 4 luni la un an, pentru a se vindeca.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>