Cand sa vizitezi Seychelles ca sa ai parte de vreme buna

Având în vedere că insulele Seychelles sunt norocoase deoarce mai mereu au un climat cald, tropical, de-a lungul anului este întotdeauna un moment bun pentru a vizita, cu toate că diferite momente ale anului pot fi mai potrivite pentru interesele dumneavoastră speciale. Condițile favorabile pentru înot, snorkelling și mai ales de scufundări sunt superbe în perioada aprilie / mai și octombrie / noiembrie , când temperatura apei ajunge uneori 29ºC . SUBIOS Festivalul subacvatic”, format din vitrine intr-o lume subacvatică extraordinară a Republicii Seychelles printr-o serie de spectacole, discuții și concursuri, în timp ce “Festivalul Kreol” (o celebrare de o săptămână a patrimoniului și a tradițiilor locale) , are loc în luna octombrie a fiecărui an. Seychelles Sailing Cup, este un eveniment de navigatie internațional,ce a avut loc în ianuarie .

Image result for seychelles
Daca te intrebi cand sa vizitezi Seychelles, afla ca uneori umezeala din aer e mai ridicata. De aceea, e bine sa acorzi atentie nu temperaturilor, ci ploilor. Umiditatea nu variaza prea mult, aflandu-se intre 82% in aprilie-mai si 59% in ianuarie.Concursurile de pescuit locale suplimentare sunt organizate pe tot parcursul anului. Tabelul de mai jos rezumă cele mai bune ori pentru a vizita Seychelles pentru diferite tipuri de activități.

– Privitul păsărilor: aprilie (sezonul de reproducere), mai-septembrie (cuiburi), octombrie (migrația);
– Scufundare: Martie-mai / septembrie-noiembrie;
– Pescuit: Octombrie-aprilie;
– Drumeții / Plimbari & Trasee: mai – septembrie;Daca vrei sa stii cand sa vizitezi Seychelles ca sa te poti plimba cu barca pe Ocean, tine cont de vanturile care bat aici
– Navigație: Pe tot parcursul anului;
– Înot: Pe tot parcursul anului;
– Surf / Windsurfing: mai – septembrie;

Image result for seychelles
Sechelles, grupul de insule aflate in Oceanul Indian, se afla la 1.600 de kilometri distanta de coasta Africii. Capitala este la Mahe, unde se gasesc o multime de locuri de cazare, unele foarte accesibile, altele foarte scumpe.

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>