Recomandari si sfaturi utile pentru a vizita Roma

Explorarea, descoperirea și experimentarea de culturi și stiluri de viață din lume este un mare dar care a fost dat omenirii. Nu a fost niciodată atât de ușor să călătorim așa cum experimentăm acum. Totul este acolo, la dispoziția noastră și o putem atinge fara a face vreun anumit efort. Problema care se pune este modul în care o atingem.
Eu, cred că ar trebui să prețuim această oportunitate și binecuvântare de călătorie care ne este data, și sa o tratam cu respect și bunătate.
Fie că sunteți în Roma timp de 3 zile, 3 săptămâni sau 3 luni, să fiti pregătiti să va implicati în cea mai mare parte din timp in aer liber, in vizite la muzeu .
Puteți decide să urmati traseele turistice tipice sau va puteti aventura sau sa aveti suficient curaj pentru a nu merge pe strazile obișnuite. Într-un fel sau altul, Roma te va seduce și te va lăsa cu greu indiferent. Acesta vă va surprinde, ca o femeie aflata in floarea vartsei:frumoasă, care încă mai are multe de oferit și a cărei frumusețe este pur și simplu seducatoare.
De asemenea puteți cumpăra bilete on-line pentru atracții, muzee și tururi.

descărcare (1)

Roma este una dintre cele mai fotogenice orașe din lume – nu este surprinzător când vă amintiți ce e aici – Vaticanul , The Fântâna Trevi , Piața San Pietro , Treptele Spaniole , Colosseum …
Fie ca va petrecti timpul in vizitarea obiectivelor turistice , sau lenevind în cafenele uitam de lumea care trece.
Roma este un loc romantic pentru luna de miere, destinație de vacanță preferată, și orașul modei .

Amazing-Roma-City-Wallpaper-HD
Primavara si toamna sunt cele mai bune perioade pentru a vizita, cu temperaturi blânde și multe zile însorite.
Cele mai multe atractii sunt închise în zilele de sărbătoare majore. In august, numeroase magazine și restaurante vin mai aproape de localnici pentru vacanta. Amintiți-vă că aerul condiționat este încă un fenomen relativ rar în acest oraș, așa că transportă un mic ventilator de hârtie în geantă deoarece vei ajunge sa consideri ca acel evantai face minuni. Iernile romane sunt relativ ușoare, cu perioade ploioase persistente.

Tags:  , ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>