Animalul meu are o casa noua

Animalul meu are o casa noua

Animale 0 Comment

De cand il am pe Taco, cainele meu alaturi de care am petrecut o multime de clipe simpatice si impreuna cu care am calatorit la munte cu cortul in ultimii 2 ani, pot sa zic ca nu i-a lipsit absolut nimic. L-am rasfatat de fiecare data cu tot ce a fost nevoie si i-am oferit acestuia multa caldura si dragoste. Totusi, de cand ne-am mutat la curte, s-au schimbat putin lucrurile si el acum are propria casuta, mai exact o cusca foarte moderna si care il protejeaza si de ploaie si de frig si de caldura. Ca sa va arat ce minunatie i-am cumparat lui Taco, este vorba de o cusca Ultra Protect X Plus Large cumparata acum vreo 2 saptamani. Fata de cea pe care o are de 3 luni, asta e o astfel de casa, e un alt nivel de confort si binenteles ca se simte mult mai bine in ea.

Pe langa faptul ca a inceput sa vina frigul si el are nevoie de o cusca izolata bine impotriva temperaturilor scazute, intretinerea acesteia e mult mai usoara, avand un acoperit rabatabil. Cusca are 2 camere, fiind de fapt un apartament cu 2 camere pentru caini. Este inaltata de la sol, astfel ca nu exista riscul sa vina frigul pe jos, iar peretetii sunt ingrosati si izolati termic.

A fost destul de distractiv cand am montat-o. Initial, cand a fost livrata, am asezat-o intr-o parte a curtii, dupa care ne-am decis sa o mutam mai aproape de casa si a trebuit ca al meu barbat sa-si cheme 2 prieteni sa o mute. Are putin peste 100 de kilograme si nu este tocmai usor de mutat dintr-un loc in altul. Cei de la https://www.custicaini.ro/ ne-au spus ca ar fi bine sa ne gandim unde o asezam ca nu este tocmai usor de mutat, dar cum suntem noi mai zapacititi, binenteles ca ne-am razgandit ulterior.

Dar a fost un motiv in plus ca al meu barbat sa-si invite prietenii la o bere, mai ales ca el trebuia sa le dea de baut, pentru ca ei l-au ajutat sa mute cusca. Cum toata lumea a iesit bucuroasa la sfarsit, eu pentru ca l-am vazut pe Taco cat de curios era sa exploreze noul lui camic, Taco pentru ca avea o cusca noua iar barbatul meu pentru ca a gasit un motiv in plus sa se adune la bere, pot spune ca am mai rezolvat o necesitate la noua casa.

Urmeaza altele, pe care le vom relata in materialele viitoare.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top