Adevarul din spatele parului minunat pe care il vezi in mass media

Adevarul din spatele parului minunat pe care il vezi in mass media

Beauty & Life 0 Comment

Asadar, oare de ce toate vedetele de la Hollywood au un par superb, care arata de milioane?In realitate, nu-l au asa. Doar creeaza o astfel de impresie. Sa investesti o avere in parul pe care il vede si il admira publicul-ca sa nu mai pomenim de extensii!
Blake Lively intruchipeaza perfect rezultatul acestui trend. Coama ei superba din Gossip Girl a atras atentia editorilor Vogue si a lui Karl Lagerfeld, aducandu-i in cele din urma lui Blake de departe cea mai insemnata recunoastere posibila-un contract cu firma Chanel! Desi aceasta marca nu ofera produse pentru par, nu incape indoiala ca parul balai, plin de viata, superb si elegant al lui Blake contribuie la vanzarea multor posete si cosmetice Chanel. Dar se ne intoarcem la scopul acestor informatii secrete de par, care nu este acela de a te face sa te intrebi, daca nu cumva ar trebuii sa te faca sa renunti la actualul tau loc de munca si sa devii un hair stylist foarte bine platit.
Ca majoritatea femeilor, probabil tanjesti si tu, in sinea ta, dupa un par de milioane si,dorindu-l, te jertfesti pe altarul vopselelor de par si iti cumperi toate sampoanele de pe planeta. Vestea buna este ca poti fi intr-adevar sa inveti sa devii propriul hair stylist.

Author

Leave a comment

Search

Back to Top